Nieuwjaar2017
Erik Stam (rechts): winnaar LB-RunnersUp-klassement 2016, foto: Eppe
Enkele foto's (van Peter en Eppe) van de nieuwjaarsreceptie staan HIER
Traditioneel werd er voor de nieuwjaarsreceptie een ludieke training voor de hardlopers georganiseerd, maar door de kou kwamen er (te) weinig LBers opdraven. Daarom werd er maar een rondje gelopen in de buurt en dat terwijl Nico een geweldig spel bedacht had. Volgende keer beter!
De nieuwjaarsreceptie die om 16u begon trok (opnieuw) veel LBers. De lokatie was nieuw: de sportkantine bij de Beemden. Best een gezellige lokatie. Veel LBers: dat maakt 't extra gezellig.
Na enkele speeches werd uiteraard Erik gehuldig als winnaar van het LB-RunnersUp-klassement 2016, zie de foto.


Voorzitter Eppe blikte terug op 2016 met zijn sportieve hoogtepunten en natuurlijk ook verdrietige moment(en). Voor wie er niet was: lees de bestuurmededelingen op pag 4-6 van de clubkrant nog eens door. Ook gaf hij een toelichting op het niet doorgaan van de Bedumer Bosloop en de herinrichting van de carpoolplaats in samenhang met de renovatie van de Waldadrift. I.p.v. de bosloop zal er gewerkt worden aan een alternatief en alle ideeën zijn welkom!
Wiebo lichtte het goede doel toe voor de 7e Bedumer Winterloop op 4 febr a.s. toe. Zie hiervoor ook het bericht in op Noorderkrant.nl. En (natuurlijk) gaat Corrie met collega's weer voor de 24-uurs knipmarathon. Eppe wenste iedereen een goed loopjaar toe, in alle gezondheid en liefst zonder blessures, en benadrukte dat het bestuur en de nieuwsbriefredactie versterking kan gebruiken.
Daarna kletste men nog even gezellig na onder het genot van enkele drankjes en lekker hapjes/snacks.

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers