Verslagje maandelijkse LB-zondagduurloopjes

Zondag 29 mei '22 

Foto's: Peter 
Vandaag (zondag 29 mei) was de tweede LB-zondag duurloop met routes 21.1 en 10.6km. Petra had een retourtje O'dam erbij (31.4km) en Henk/Peter Z'wolde (21.1km). Na enkele minuten toch n paar spetters, maar t stelde niet veel voor. Al babbelend vliegen de kilometers voorbij. Renneke liep vrolijk mee op de langste afstand en Chris laste enkele tempoblokken in. Deze 12 LBers hadden in ieder geval n sportieve start van de laatste zondag van mei. De begeleiding was dit keer door Ger en Peter. Leuk om weer diverse nieuwe gezichten te zien bij deze duurloopjes. Er kunnen nog veel meer mee!

De volgende duurlopen zijn 26 juni en --》24 juli (want 31 juli past goed niet met Lauwersoog-Ulrum op 30 juli).
Wees van harte welkom en zorg liefst voor een zonnig humeur!

HIER kun je de foto's vinden van de zondag duurlopen.


Zondag 24 april '22

 

Foto's: Peter
Als nieuwe (hernieuwde) LB-activiteit gaan we maandelijks op de laatste zondag van de maand een gezamenlijke duurloop organiseren. De afstanden zullen (in het begin) ca 10 en 20km zijn. Het is altijd: samen uit, samen thuis. Er zijn vooralsnog geen tempogroepen, er is geen drankvoorziening onderweg en aanmelden is niet nodig. Twee (ervaren) LBers zullen de groepen begeleiden. De eerste editie was zondag 24 april en er was al een leuke opkomst met 12 enthousiastelingen (Thom en Remko waren er ook, maar staan nu even niet op de gepubliceerde foto). Thom en Peter deden dit keer de begeleiding.
Gezamenlijke duurloopjes stimuleren enorm en je leert wennen aan langszaam lopen (soms langszamer dan je normaal solo zou doen).

De volgende zondagen zijn: 29 mei en 26 juni. De routes worden van te voren aangekondigd.
Wees van harte welkom en zorg liefst voor een zonnig humeur!

HIER kun je de foto's vinden van de zondag duurlopen.


Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers