De startnummers zijn op maar uit hoge hoed waren ze er weer....
De tafel achter ons dacht dat Bart gewonnen had. Wij lagen in een deuk.....
3e kerstdag: mooie dag om in Blijham te lopen.
Na 2 dagen eten, eet ik wat minder, is er mooie loop eind van het jaar in Blijham, waar een hoop LBers heen gaan.
Sabina, Petra, Thom, Michel, Bart, Bert, PeterP, Ben, Annelies en misschien nog wel een paar (Piet en Erika) waren er dit jaar bij.
Het is mega-druk bij de inschrijving en het loopt een beetje spaak. De startnummers zijn op maar uit hoge hoed waren ze er weer. Ik was me chip vergeten. Dus wilde ik er een huren, een bak vol ligt er voor mijn neus, maar je kon er geen een huren. Toch raar als dat op formulier staat en er ligt een bak vol.
Dan maar op mijn horloge lopen. Het is goed loopweer en om 12.00 kunnen we vertrekken.
Deze keer gebruikt ik mijn hartslag om daar op te lopen: rond de 140. Het gaat super. De loop is goed georganiseerd: vrijwilligers bij oversteken en drinkposten bedankt allemaal. Zonder deze mensen geen loop! Op 1 uur 59min 36 sec kom ik binnen van de prachtige loop in Blijham.
Voor sommigen was dit de laatste wedstrijdloop van het jaar. Voor anderen is er nog de Oliebollenloop op de laatste dag van het jaar. Annelies werd nog 3e. Gefeliciteerd. Bij de prijsuitreiking van Ben die ook 3e werd,  werd de eerste plaats genoemd. Bart stond op deed zijn shirt goed. De tafel achter ons dacht dat Bart gewonnen had. Wij lagen in een deuk. Zoals het altijd lachen is. Het plezier wat ik vandaag had geef weer voldoening en vertrouwen voor de toekomst. En weer veel loopplezier! Op naar Gorredijk voor de laatste loop van het jaar op 31-12-15.

Groet,
Michel

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers