Voorbij de groep zag ik iemand in LB-kleding lopen......

Maar het belangrijkste is dat ik geen pijntjes heb opgelopen......
Verslagjes van Dick en Peter

Dit is de eerste keer dat ik Blijham heb gelopen. Een mooie loop zo door de natuur. Het eerste stuk door het dorp en daarna over het fietspad kon je andere lopers niet gemakkelijk inhalen. Dus rustig aan begonnen, tempo 5.10. Bij het 10 km punt ben ik gaan versnellen. Onderweg zag ik een groepje waar ik naar toe liep. Voorbij de groep zag ik iemand in LB-kleding lopen en dat bleek Ger Coster te zijn. Langzaam werd de afstand kleiner en 200 meter voor de finish liep ik naast Ger en gezamenlijk zijn we gefinisht in een tijd van 1.43.20. De loop is zeker voor herhaling vatbaar maar wel graag met wat minder wind!

Groet,
Dick

Uiteindelijk voor mezelf gelopen in Blijham. De twee dames die ik zou hazen op ca 2:07 hadden zich afgemeld. Ze hadden niet de ideale voorbereiding. Ik zat nog in dubio om iemand anders te hazen, maar had ook wel zin om mezelf (behoudend) te testen. Gelukkig rustig van start gegaan, want meer zat er ook niet in.
Sinds eind september (de mislukte marathon uitgesloten) zo weer eens boven de 20 km gelopen en dat viel om eerlijk te zijn niet mee. Maar het belangrijkste is dat ik geen pijntjes heb opgelopen. Hopelijk gaan we met zijn allen een goed en sportief 2015 tegemoet.
 
Groet,
Peter

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers