Rotterdam opnieuw de mooiste!
Debuut voor Robert!


Foto's: Erik, TV en via Alex
Na enkele dagen van (bar)slechte weersomstandigheden, was het op de zondag plotseling prachtig 'marathonweer'. En daar genoten de LBers in Rotterdam uiteraard van. Voor Robert was het zijn debuut op de magische 42,2 kilometer. Hij liep een prima race, en deed waarvoor hij serieus getraind had in o.a. de Road2Rotterdam-trainingen. Hij kwam nergens echt in de problemen en finishte keurig. Gefeliciteerd met je debuut! We horen nog wel of 't naar meer smaakt. Alex was de snelste van het trio op de marathon. Hij bleef slechts 2 minuten boven zijn beste tijd (3:45:17). Lange tijd liep hij er onder maar boven de 35 kilometer had de man met de hamer hem te pakken. Hij slaagde er in om met zijn GoPro in de hand op de Coolsingel op TV te komen. We zijn uiteraard benieuwd naar dat filmpje. Voor Carla was het een race vol met herinneringen aan haar vader: hij stond de eerste keer in Rotterdam aan de zijlijn, en zag 'nu boven die rainbow' zijn dochter finishen: 'een Dijkstra geeft nooit op' aldus Carla. Respect Carla voor je doorzettingsvermogen! Paul ging van start op de kwart marathon (vriendin Hinke was tempomaker voor de 3u20 groep: 3:19:05) en liep een snelle kwart.
Uiteraard was Erik aanwezig voor de support, foto's en filmpjes. Bedankt!
Door de voortreffelijk werkende Rotterdam Marathon App, konden we vanaf huis voor de TV met TV-Rijnmond alles prima volgen.
Gefeliciteerd allemaal en geniet na van jullie prestaties!

Lees verslagje van Robert

42.2 km
netto
Alex Oskam
3:47:16
Carla Dijkstra 4:13:34
Robert van Dijken, debuut, zie verslagje!
4:33:26 PR!
10,5 km (kwart)
Paul van Snick 48:26


Foto: van de TV

Foto: Erik


Link
naar de website

Robert Road 2 Rotterdam

...De race liep voorspoedig en ik dacht als ik dit kan volhouden dan ben ik het mannetje.
...Wat ik niet wilde is wandelen, want dan ga je bij het volgend moeilijk punt weer eerder opgeven. Ik wilde het koste wat kost uitlopen...

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten