Rotterdam echt wel weer de mooiste!

Met 3e plaats voor Edward M55 (van de 709)


Foto's Rieka en Harmen;meer foto's staan HIER
Er moest lang gewacht worden op deze jubileumeditie (de 40e) van de Marathon Rotterdam. Van degenen die voor april 2020 ingeschreven waren voor deze editie waren er een aantal niet goed genoeg getraind. Een kwartet LBers wel en ze reisden af naar 010 elk met verschillende doelstellingen. Voor Bram zou het zijn debuut gaan worden na twee eerdere virtuele edities over de marathonafstand. Iedereen was benieuwd hoe goed Bram nu was na zijn 3u37 eerder dit jaar. Bram was heel goed! Hij liep een droomdebuut! Gefeliciteerd! Edward, die regelmatig met Bram getraind had wilde zich plaatsen in de 'lijst van eeuwige roem 2021' . Dit betekende een sub 3 uur. Het lukte hem glansrijk. Dit was zijn 9e keer sub 3 uur en goed voor de 3e plaats bij de mannen 55 van de 709 in die categorie. Gefeliciteerd! Erik liep op 3 oktober zijn officiële debuutmarathon (5:02:42) in erbarmelijke weersomstandigheden. Hoe zou het hem afgaan? Is zijn lichaam na slechts 3 weken hersteld? Het antwoord daarop is :JA! hij verbeterde zich met ruim 9 minuten. Een officieel PR dus! Tenslotte Harmen, die na zijn zwemtocht van 18 kilometer, zichzelf slechts een zeer korte voorbereiding gunde. Tweemaal een duurloop 20+ kilometer is wel gewaagd, maar Harmen houdt daar wel van. De gok pakte goed uit en tot 30 km, liep hij een goed en snel tempo. Daarna schakelde bij terug (zoals hij zelf zei: 'om niet geblesseerd te raken'. Dit resulteerde in een prima sub 3u30. Oud-LBer Stefan finishte in een keurige 3u36, ook al had hij wellicht sneller gewild. Gefeliciteerd allemaal met jullie prestaties!
Rieka en Geert waren speciaal voor de marathon een weekendje naar R'dam gegaan en zagen alle LBers finishen. Bedankt voor de support en foto's!

Lees 't verslagje van Edward!

Meer foto's staan HIER

42.2 km
netto
Edward Pechler, 9e keer < 3 uur, 3e M55
2:57:17
Bram Wubs, officieel marathondebuut 3:17:34 PR!
Harmen Stam 3:27:04
Erik Stam, -9min28 4:53:14 PR!
ook Stefan Dagelet, oud-lid
3:36:31


Foto: Rieka

Foto: Harmen


Link
naar de website

Met een raar gevoel in mijn buik word ik, ruimschoots voor de wekker, wakker in een hotel in Schiedam. Het ligt niet aan het eten van gisteren en ook niet aan mijn donker rode ontlasting. Dat is het gevolg van een overdosis bietensap. Nee, het zijn gewoon ouderwetse zenuwen.

.... Lang geleden dat ik zo kapot ben gegaan. Het sjokken wordt strompelen en meerdere malen word ik aangesproken met de vraag of het wel goed met me gaat. Ik mag er dan verslagen uitzien, maar ik voel me beter dan ooit!


Rotterdam2021 4
Foto: 'Staat Bierum weer mooi op de kaart', aldus Harmen op FB.


Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten