Heb nog nooit een 25km gelopen dus best wel spannend; mijn richttijd was 6.15min de km.....
Omdat ik nog energie over had ging nog iets versnellen....

Om 6.10 uur ging de wekker. Even wakker worden en een kop koffie want om 7.10 uur staat Sabina voor de deur om ons op te halen. Even Ben Stellingwerf oppikken van de carpool en dan naar Groningen Atletiek om daar om 8.00 uur met de bus naar Apeldoorn te gaan.
In Groningen aangekomen stappen Bert, Erik, Carla , Sabina en ik in de bus om onder het genot van een lekker kopje koffie daar om 2uur later aan te komen bij start/finish. Nog even een kop koffie en dan maar klaarmaken voor de wedstrijd.
Eerst starten Ben, Bert en Sabina voor de 10 mijl om 11.15 uur en dan ben ik aan de beurt samen met Carla en Erik. Heb nog nooit een 25km gelopen dus best wel spannend; mijn richttijd was 6.15min de km, gedurende de wedstrijd liep ik gemiddeld 6.10 tot 20km.
Heel leuk was het dat op ongeveer 17 km in eens Marike aan de kant stond met aan te moedigen. Omdat ik nog energie over had ging nog iets versnellen, vlak voor de finish stonden Ben,Bert, Sabina en Erik me nog aan te moedigen; eindtijd was 2.31.22 zeer tevreden en lekker gelopen, de anderen hadden ook allemaal lekker gelopen. Ben was zelfs 2de Nederlander. Na een koude douche, hebben we samen nog gekeken naar de snelle toppers op de 8 km, die gaan echt waanzinnig hard, om half 5 vertrok de bus weer richting Groningen. Onder het genot van een biertje of een wijntje, nootjes en kaas en worst werden de prestaties nog even doorgenomen, het was supergezellig en goed geregeld door Groningen Atletiek.
Thuisgekomen heb ik me  ingeschreven voor de marathon van Rotterdam, het nieuwe doel van 2015!

Groet,
Eddie

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers