Terugblik op een gezellig nieuwjaarsbijeenkomst


Chris ontvangt de wisselbeker en bloemen van het enige jurylid Peter. Foto: Annemarije

De nieuwjaarsreceptie was dit keer (na afwezigheid in 2021 en 2022) op een vrijdagavond 20-22 uur. Er was een gezellig clubje van ca 30 LBers aanwezig om informeel elkaar een sportief nieuwjaar te wensen en gezellih bij te kletsen. Na korte speeches van voorzitter Annemarije (ook verdienstelijk als ober) en Eppe (i.v.m. de Bedumer Winterloop) kreeg Peter de eer om de wisselbeker aan de winnaar van het LB-RunnersUp-klassement 2022: Chris te overhandigen. Chris had in 2022 een geweldig loopjaar. Hij liep drie marathons (tweemaal zijn eigen Amelandergat Marathon, en een PR van 3:13:24 in Hamburg). In het klassement wist hij in de laatste wedstrijd Edwin van de eerste plaats te stoten met een PR op de halve marathon op Terschelling (1:26:46, 5e M40). Ook wist hij in de Monnikenloop als tweede M45 te finishen. In de KardingeBultra legde hij 10 ronden af, totaal 68 kilometer. De beker is dik verdiend en mag na 3 jaar in bezit geweest te zijn van Nienke nu naar Woltersum.
Voor Henk (3x) en Ben (1x) waren er geschenkjes voor hun clubrecords; PeterH kreeg ook een geschenkje voor het bereiken van 60 marathons en 100 halve marathons in 2022 (en toevallig was het ook exact 25 jaar geleden dat hij zijn eerste LB-training bijwoonde op 13 januari 1998: 4x8min, pauze 3 min). 

Annemarije wenste iedereen een goed loopjaar toe, in alle gezondheid en liefst zonder blessures. Daarna kletste men nog even gezellig na onder het genot van enkele drankjes en lekkere hapjes & snacks.


Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers