Terugblik op gezellig nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsbijeenkomst2020-1
De diverse LB-clubrecordbekers voor Erika, Petra en Henk
Enkele foto's  van de nieuwjaarsreceptie staan HIER
Op de nieuwjaarsreceptie die om 15.30u begon waren weer een gezellig aantal LBers aanwezig. De lokatie was dezelfde als de laatste jaren: de sportkantine bij de Beemden: een gezellige lokatie en niet te groot.
Na enkele speeches werd Nienke door Peter gehuldigd als eerste winnares van het LB-RunnersUp-klassement 2019 met de wisselbeker, bloemen en zoenen.
Nieuwjaarsbijeenkomst2020-2


Voorzitter Eppe blikte terug op 2019 met zijn sportieve hoogtepunten en blikt vooruit met enige nieuwe activiteiten. In de week van 1 februari wordt de 10e editie van de Winterloop gehouden. Wiebo geeft wat details over het programma. Tevens wordt in 2020 de tweede editie van 'Sjouwen' gehouden, op 11 september a.s. Net als in voorgaande jaren wordt in 2020 weer een clinic gestart. De laatst jaren waren de clinics erg succesvol en dat heeft er voor gezorgd dat het aantal hardlopers nu gestegen is naar 110. Peter Pettinga gaat weer assistent looptrainers-2 opleiden, dus meld je aan als je belangstelling hebt. Er zijn dit jaar maar liefst acht clubrecords gesneuveld door Erika, Petra en Henk. Daarvoor krijgen ze de traditionele LB-bekers! Eppe wenste iedereen een goed loopjaar toe, in alle gezondheid en liefst zonder blessures. Daarna kletste men nog even gezellig na onder het genot van enkele drankjes en lekkere hapjes & snacks.

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers