nieuwjaar2018
Een van de diverse LB-clubrecordbekers; deze is voor Henk Schuitema (10km: 47:44).
Enkele foto's  van de nieuwjaarsreceptie staan HIER
De nieuwjaarsreceptie die om 16u begon trok (opnieuw) veel LBers. De lokatie was dezelfde als vorig jaar: de sportkantine bij de Beemden: een gezellige lokatie en niet te groot. En met veel LBers extra gezellig.
Na enkele speeches werd uiteraard Alex gehuldigd als winnaar van het LB-RunnersUp-klassement 2017
nieuwjaar2018-2


Voorzitter Eppe blikte terug op 2017 met zijn sportieve hoogtepunten en blik vooruit met enige nieuwe activiteiten. Als eerste orgaainiseert de loopgroep tijdens de Bedumer Winterloop op 3 febr a.s. een echte STILETTO RUN. Daarvoor zal op 20 januari een Stilleto-training worden georganiseerd.De tweede activiteit zal zijn na afloop de de wielerwedstrijd 'Omloop van Bedum', 19 juni. Dan wordt geprobeert een 4Mijl van Bedum hardloopwedstrijd te organiseren op hetzelfde parcours. Tenslotte wordt er gekeken of het mogelijk is tijdens de 'Lichtweek Bedum' (8-12 sept) een LB-Urban Trail door de verlichte straten en door diverse gebouwen te organiseren. Iedereen is hier al gelijk erg enthousiast over! Remko heeft goed nieuws over de herinrichting Waldadrift. Het duurt iets langer, maar in het najaar is het zo ver. Wiebo lichtte het goede doel toe voor de 8e Bedumer Winterloop op 3 febr a.s. toe en vraag vrijwilligers. Er zijn dit jaar maar liefst zeven clubrecord gesneuveld en Ben is Noordelijk Kampioen veldloop geworden! De aanwezige atleten die dit volbracht hebben - Petra en Henk - ontvangen een speciale LB-beker als herinnering aan hun topprestatie. De beker(s) voor Henk werden overhandigd door Joop Werkman, die de eerdere records in zijn bezit had. Dirk Schipper, die als trainer afscheid heeft genomen, zal op een later moment nog in 't zonnetje worden gezet.
Eppe wenste iedereen een goed loopjaar toe, in alle gezondheid en liefst zonder blessures. Daarna kletste men nog even gezellig na onder het genot van enkele drankjes en lekker hapjes/snacks.

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers