Vincent winnaar2015
Vincent v.d. Vuurst: winnaar LB-clubklassement 2015, foto: Peter
De foto's (van Peter en Peter) van de nieuwjaarstraining en -receptie staan HIER op Picasa
Traditioneel ging de nieuwjaarsreceptie vooraf door een ludieke training voor de hardlopers. Er waren 14 LBers op deze training afgekomen. De trainers hadden diverse bekende en minder bekende 'opdrachten' voor de hardlopers op het hockeytapijt uitgedokterd. Gezien de foto's van PeterP viel de training in de smaak. Na een uurtje konden deze LBers zich klaarmaken voor de receptie.Trainers bedankt!
nieuwjaarstraining2016
De nieuwjaarsreceptie die om 16u begon trok opnieuw veel LBers. Dat kwam natuurlijk ook omdat de uitgifte van de nieuwe clubkleding (een mijlpaal!) aan het eind van de receptie plaatsvond. Veel LBers: dat maakt 't extra gezellig. De hapjes en drankjes smaakten prima.
Na enkele speeches van werd uiteraard Vincent gehuldig als winnaar van het LB-clubklassement 2015, zie de foto.
Voorzitter (a.i) Eppe vatte de activiteiten voor het komende jaar nog eens samen. Voor wie er niet was: lees de bestuurmededelingen op pag 4-7 van de clubkrant nog eens door. Wiebo lichtte het goede doel toe voor de 6e Bedumer Winterloop op 6 febr a.s.: prof. Alexander Dömling steunen met de ontwikkeling van kankermedicijnen. En Corrie met collega's gaat weer voor de 24-uurs knipmarathon. Je kunt je opgeven op mee te helpen op 6 februari. mail. Nieuw was dat Ben en Edward voor hun clubrecords een speciale LB-beker overhandigd kregen door 'LBer-cijfertjes' Peter (zoals 114 PR's in 120 wedstrijden).
Eppe wenste iedereen een goed loopjaar toe, in alle gezondheid en liefst zonder blessures! Er wordt nog nagedacht over gemeenschappelijke activiteiten voor 2016 (redactie: een WADLOOP-tocht - zie de nieuwsbrief van november j.l.- lijkt een goed kandidaat daarvoor). Wordt vervolgd.

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers