Sander clubkampioen2014
Sander de Vries: LB-clubkampioen 2014, foto: Peter
De foto's van de nieuwjaarstraining en -receptie staan HIER op Picasa en HIER als slideshow

Net al vorig jaar ging de nieuwjaarsreceptie vooraf door een alternatieve training voor de hardlopers en een wandeltocht voor de anderen. Er waren 16 LBers op deze training afgekomen. Peter, Nico, Ben en Henk hadden allerlei leuke orginele oefeningen klaarliggen op het hockeytapijt. Zo deden we een soort 'bingo' loop, een memoryrun, een ganzenboordestafette en allelei behendigheidsoefeningen afgewisseld met (kort)snelheidswerk. Na een uurtje en 5 km verder gingen deze LBers zich klaarmaken voor de receptie.Trainers bedankt, het was een uitermate leuke, gevarieerde en gezellige training, dat zie je ook aan de foto's !

De nieuwjaarsreceptie die om 16u begon trok opnieuw relatief veel LBers (ca 45). Dat maakt 't extra gezellig. Het Wilhelminahuis is een prima lokatie en de hapjes en drankjes smaakten prima.
Uiteraard werd Sander de Vries gehuldig als clubkampioen 2014. Zie de foto.
Voorzitter Wiebo vatte (voor de laatste keer als voorzitter) de activiteiten voor het komende jaar nog eens samen. Voor wie er niet was: lees de bestuurmededelingen op pag 7 en 8 van de clubkrant nog eens door. Tevens onthulde hij 't goede doel voor de 5e Bedumer Winterloop op 7 febr a.s.: het Kinderkankerfonds van de KWF.
Hij wenste iedereen een goed loopjaar toe, in alle gezondheid en liefst zonder blessures!

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers