clubkampioen2013
David Samson: LB-cubkampioen 2013, foto: Peter
Alle foto's van de nieuwjaarstraining en receptie staan HIER op Picasa en HIER als slideshow

De nieuwjaarsreceptie werd dit jaar voorafgegaan door een ludieke training. Er was slechts een klein groepje LBers op deze training afgekomen. Maar dat maakte de training niet minder leuk! Peter, Nico, en Henk hadden allerlei leuke en ook ludieke oefeningen bedacht op het hockeytapijt. Voor sommige oefeningen was behendigheid een eerste vereiste. Ook goede timing om niet te snel of te langzaam bij de pionnen te arriveren. De meesten gingen (uiteraard!) veel te hard of overschatten zichzelf. 15 sec is echt niet zo lang! Vooral de korte intervallen kostte veel kracht en sommigen lagen na 15 min al op apegapen.
Trainers bedankt, het was een uitermate leuke, gevarieerde en gezellige training, dat zie je ook aan de foto's!

Ook gezien??? 't Sneeuwde zelfs zaterdag!

De nieuwjaarsreceptie die om 16u begon trok veel meer LBers dan voorgaande jaren. Wellicht dat de formule training/receptie voor de grotere opkomst zorgde. Het Wilhelminahuis is een prima lokatie en de hapjes (bitterballen!) en drankjes smaakten prima.
Uiteraard werd David Samson gehuldig als clubkampioen 2013. Zie de foto.
Voorzitter Wiebo vatte de activiteiten voor het komende jaar nog eens samen. Voor wie er niet was: lees de bestuurmededelngen op pag 6 en 7 van de clubkrant nog eens door.
Hij wenste iedereen een goed loopjaar toe, in alle gezondheid en liefst zonder blessures!Hierbij de uitnodiging voor de leden voor de nieuwjaarsreceptie en de hieraan vooraf geplande training:

Op zaterdag 4 januari wordt weer de traditionele nieuwjaarsreceptie van de loopgroep gehouden.

Vanaf 16:00 uur verwacht het bestuur jullie allemaal in het Wilhelminahuis, dit gebouw is te vinden naast/achter de sporthal aan de Sportlaan 24 in Bedum. Zie HIER voor de exacte lokatie
Onder het genot van een drankje en hapje is het mogelijk om elkaar een sportief en gezond 2014 toe te wensen.

Voor zowel de Nordic Walkers als de hardlopers is het mogelijk om het nieuwe jaar op deze zaterdag goed te beginnen.
Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie wordt een training georganiseerd, deze zal om 14:30 uur beginnen en duren tot ongeveer 15:45 uur.
De trainers zullen een aantrekkelijke training voorbereiden om de kerstdiners en oliebollen er weer af te trainen.
Omkleden en douchen is mogelijk, in de sporthal (naast het Wilhelminahuis) hebben we 2 aparte kleedkamers tot onze beschikking.

Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd,
Het bestuur.

Maak je eigen LB-account!

Inloggen voor LBers