Het wordt een zware tocht. De start is ene grote chaos........ Mijn eerste handdoek is een feit. Of er meer zullen volgen dat weet ik niet..........

Zaterdags al naar Schoorl om daar in Dopersduin nachtje door te brengen.
Een mooie kamer en 's avonds een lekker pastamaaltijd. Er zijn meerdere lopers aanwezig.
Daar ontmoeten we Bert Streumer. Die loopt zondags de 10 km. Bert is 68 jaar en is favoriet in zijn leeftijdscategorie
Als je met hem praat is hele aardige man en zijn vrouw ook. Zondags wordt Bert eerste in de tijd van 38 minuut 17.
Wij mogen ook van start voor de 30 km om 11  uur. Eerst nog even kijken in sporthal en wie treffen we daar: PeterP, even praten en dan snel naar buiten.
Nou snel...harde wind en regen. Het wordt een zware tocht. De start is ene grote chaos. Het startschot klinkt in een veel te smalle straatje. Kon niet in mijn startvak komen. De loop zelf is ontzettend mooi door de duinen van Schoorl. Voor mijn is het trainingsloopje rond de 6 min. Het loopt best wel heerlijk de ene keer storm tegen en dan weer mee. We worden ook een keer gezandstraald. Eigelijk gaan de eerste 20 km best wel lekker en zit net onder de 2 uur. De laatste ronde blijf ik in het zelfde tempo. Voel niks en het gaat prima.
De laatste 5 km gooi het gas er nog even op en loopt er in de laatste 5 km nog 2 min er af. Kom over de finish in 2 uur 57 min 08 sec.Samen met Ruud een mooi weekend gehad. Hij liep er wat sneller over dan ik.
Mijn eerste handdoek is een feit. Of er meer zullen volgen dat weet ik niet. Als je meer als een half uur op de bus moet wachten omdat de bus over het 10 km parcours moet. Ja en je staat kou te vatten. Dan vraag je af waarom vertrek de bus niet op andere plaats in Schoorl.........
 
Michel

Recente foto's op LB-instagram

LB-Chat

webredactie : Dankje Ger!
3 weken geleden
Ger : Fraaie verbetering Peter!
3 weken geleden 1
webredactie : Welkom op de vernieuwde website per 11 juni!
1 maand geleden 1

Herstel

Het Weer

LB-TwitterMeld je hier aan!

Inloggen voor LBers