LBer 'in 't zonnetje'

Oktober 2019: Henk Schuitema

Zonnetje oktober2019
Foto: PeterH; Henk ontving een 'Eldorado-bon' voor zijn tuin; de mooie bloemen zijn van groep 3 voor zijn prestatie in de marathon Eindhoven.
Behalve dat Henk al heel wat jaren looptrainer is bij de loopgroep en tweemaal per week door weer en wind diverse groepen met veel plezier en enthousiasme traint (moppen!) is hij de laatste tijd bijzonder opgevallen. Denk alleen maar aan het hazen/begeleiden van diverse lopers in wedstrijden, de extra individuele begeleiding van LBers op de terugweg na blessures, het voorbereiden met schema's en duurloopjes voor hun debuut op de halve marathon in de Berenloop. En dan hebben we het nog niet gehad over de traditionele 'Birth Day' training, die Henk elk jaar houdt op zijn verjaardag (9 juli) door met zijn groepje naar zijn huis te rennen en hen daar 'vol te stoppen' met taart, vlaai of tompoucen.

En zeer recent wist ook nog even tweemaal een etappe te lopen in Winschoten, een nieuw clubrecord te vestigen in Thesinge en als klapper: zijn tweede 70+ marathon in Eindhoven.

Henk: je hebt het dik verdiend!

Eindhoven2019 medaille

Vorige LBers in 't zonnetje

Voeg je reactie toe

BoldItalicUnderlineStrikethroughSubscriptSuperscriptEmailImageHyperlinkOrdered listUnordered listQuoteCodeHyperlink to the Article by its id
SMILEYS_VERY_HAPPYSMILEYS_SMILESMILEYS_WINKSMILEYS_SADSMILEYS_SURPRISEDSMILEYS_SHOCKEDSMILEYS_CONFUSEDSMILEYS_COOLSMILEYS_LAUGHINGSMILEYS_MADSMILEYS_RAZZSMILEYS_EMBARRASSEDSMILEYS_CRYINGSMILEYS_EVILSMILEYS_TWISTED_EVILSMILEYS_ROLLING_EYESSMILEYS_EXCLAMATIONSMILEYS_QUESTIONSMILEYS_IDEASMILEYS_ARROWSMILEYS_NEUTRALSMILEYS_MR_GREENSMILEYS_GEEKSMILEYS_UBER_GEEK
Uw naam:
Reactie (u mag hier HTML tags gebruiken):
© 2000-2019  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst