LBer(s) 'in 't zonnetje'

December 2020: Cor

Zonnetje December2020 klein
Foto's en tekst: Nienke

Beste Cor,
De maand is nog maar net begonnen maar je bent nu al zonnetje van de maand!
Deze donkere maand kan ook wel een zonnetje gebruiken SMILEYS_WINK.

Het afgelopen jaar heb jij je enorm ingezet voor Loopgroep Bedum:
Als vrijwilliger, bestuurslid en trainer. Je hebt als vrijwilliger geholpen bij Bedumer Winterloop.
Als bestuurslid/penningmeester heb jij je voornamelijk beziggehouden met de financiën maar in deze rol ook belangrijke knopen doorgehakt als dat nodig was.
Daarnaast heb jij je als trainer ingezet. Indien er vervanging moest komen of als trainers niet konden dat wierp jij jezelf vaak als eerste op. En als je niet kon dan was dat omdat je het erg druk had met defensie of je baan als manager bij de Noorderpoortcollege.
Hoe je alle ballen hoog houdt is bewonderenswaardig!
En natuurlijk kun je niet altijd maar blijven doorgaan dus de ellende van drukke periodes komt er een keer uit. Laat dat nou net op de vooravond van de door jouw geplande marathon(afstand) “de Berenloop” zijn. Deze zou je op Terschelling en op eigen initiatief lopen omdat je de marathontraining toch al was begonnen en de echte Berenloop was afgelast. Helaas moest je toen door ziekte afhaken.
Mooi dat je toch twee weken daarna deze afstand tijdens je eigen Groninger marathon hebt kunnen lopen.

Bedankt voor je inzet!


Namens bestuur en trainers Loopgroep Bedum.

Vorige LBers in 't zonnetje

Voeg je reactie toe

BoldItalicUnderlineStrikethroughSubscriptSuperscriptEmailImageHyperlinkOrdered listUnordered listQuoteCodeHyperlink to the Article by its id
SMILEYS_VERY_HAPPYSMILEYS_SMILESMILEYS_WINKSMILEYS_SADSMILEYS_SURPRISEDSMILEYS_SHOCKEDSMILEYS_CONFUSEDSMILEYS_COOLSMILEYS_LAUGHINGSMILEYS_MADSMILEYS_RAZZSMILEYS_EMBARRASSEDSMILEYS_CRYINGSMILEYS_EVILSMILEYS_TWISTED_EVILSMILEYS_ROLLING_EYESSMILEYS_EXCLAMATIONSMILEYS_QUESTIONSMILEYS_IDEASMILEYS_ARROWSMILEYS_NEUTRALSMILEYS_MR_GREENSMILEYS_GEEKSMILEYS_UBER_GEEK
Uw naam:
Reactie (u mag hier HTML tags gebruiken):
© 2000-2021  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst