Utrecht (halve)Marathon, 21.1 km, 25 april 2011
Hij loopt weekend na weekend en niet eens altijd in de provincie, maar vaak (veel) verder van huis. Dit weekend was het te warm voor een PR, zelfs voor Michel.
De hele marathon werd gewonnen door de grote belofte debutant Michel Butter in 2:17:36. Olfert Molenhuis debuteerde ook in 2:18:21, goed voor de 3e plaats.
Verslagje van Michel.
21.1 km netto
Michel Mooiman 2:04:12


Link naar de website

Jammer van de ene waterpost maar bovenal vond ik het een topdag....
Lees verslagje van Michel>>>
?
Tweede Paasdag ging ik samen met mijn vriend Ruud naar Utrecht om mee te doen aan de halve marathon. Het was er zeer warm en iedereen werd op hart gedrukt om rustig aan te doen en niet voor een pr tegaan en ook en goed water te drinken.
Ik had er helemaal naar toe geleefd want het was mijn eerste halve marathon in een grote stad. Na startschot om 14.00uur begonnen we eraan. Na 5.5 km was er de eerste waterpost . Wat schets mijn verbazing: water op en bekertjes weg . Ja dan maar doorlopen richting de Meern waar veel mensen langs de weg staan met water. Zo weer terug naar Utrecht toe. Langs de kanten van de weg staan er veel mensen te klappen: echt dat doe je goed. De laatste 3 km zie ik ook mensen langs de kant liggen.
Ja de warmte heeft toe geslagen. Ik loop deze halve ook uit en loop geen pr maar ben super trots want warmte is toch een andere tegenstander.
Bij deze bedankt ik de mensen langs de kant die ons water gaven en klapte voor ons. En natuurlijk iedereen bedankt voor het advies geven voor lopen tijdens hitte.
Jammer van de ene waterpost maar bovenal vond ik het een topdag!

Michel
Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2021  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst