Nieuwjaarsloop, De Wilp, 21.1 km, 8 januari 2011

Edward nu al weer in vorm? 
Lees zijn verslagje of die superlichte Mizumo bevallen.... En...net geen podiumplaats, slechts 22 sec, als ie dat geweten had?!

21.1 km
Edward Pechler, 4e plaats mannen
1:25:58


Link naar de website

"Vandaag wilde ik in Dokkum lopen maar was iets te laat wakker."

Lees verslagje van Edward>>>

.... Toen maar uitgeweken naar De Wilp waar de halve pas om 13:30 startte. Ik wilde weer eens een halve op tempo lopen. Na de marathon van Amsterdam heb ik toch wat gas terug genomen. Het was een winderige en natte tocht. Er waren stukken bij waar de regen icm de wind aanvoelde als hagel. Vorig jaar was het erger. Ik liep hier toen samen met Vanessa door een sneeuwstorm.

 

In het begin een paar kilometer met Evert-Jan en Egbert opgelopen. Daarna eenzaam door het Friese platte land. Langzaam haalde ik nog wat snelle starters in. Achteraf had ik me nog wat meer moeten inspannen. Dan had ik nog derde kunnen worden.

Het was voor het eerst dat ik een halve liep op mijn superlichte Mizumo wave universe schoenen. Harry vroeg nog of ik op plastic zooltjes liep toen ik daar op trainde. Ik voelde het na de finish dan ook behoorlijk in mijn kuiten. Alles moet wennen. Maar met 1:25:58 was ik best tevreden.

Gr., Edward


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2021  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst