Dam tot Damloop, 10EM en 17km, 18 en 19 september 2010
Damloop2010 In de 26e editie van de Dam tot Damloop staan LB-ers aan de start van de Nordic Walking tocht op zaterdag (17km) en de hardloopwedstrijd  op zondag (10EM=16.1km).

Reina geniet met haar vriendin van de mooie tocht. Lees haar verslagje en bekijk de foto's. Ook Piet Knuttel is daar van de partij.
Op zondag staan 3 LB-ers in het startvak van de 10EM. Heel goed te zien dat Jeannette weer de draad heeft opgepakt en er van geniet. De webmaster weet niet zeker of de sterke tijd van Bert een PR is........
10EM=16.1km Netto
Bert Bos
1:15:52 PR!
Heino Pot 1:32:27
Jeannette Snijder 
1:32:32
 
17km Nordic Walking
Reina Lubbers en Piet Knuttel


LINK naar de website en HIER staan de foto's van Reina e.a.

Dit leek mij in januari wel een goed idee om deze toch ook toe te voegen aan mijn wandeltochten. (Ik loop graag voor mij onbekende tochten). Lees het verslagje van Reina>>>

Dam tot Dam 17 km Nordic Walking.

Ook wandelaars en Nordic Walkers zijn welkom bij de Dam tot Dam tocht. Dit leek mij in januari wel een goed idee om deze toch ook toe te voegen aan mijn wandeltochten. ( ik loop graag voor mij onbekende tochten ).
Samen met mijn vriendin uit Opmeer op tijd ingeschreven en wij dus deze datum vrijhouden. Vrijdagavond naar Noord-Holland en overnachten bij onze vrienden. Zaterdagmorgen om 6.45 uur in de auto op weg naar Amsterdam want de NW-ers starten om 7.30 uur.
Regen en nog eens regen onderweg, Ja waar beginnen we aan??
Op de Dam uitgestapt en gelukkig ook is de regen gestopt, aansluiten in de rij om onze 1e stempel te halen bij de start en dan op weg naar Zaandam.
De tocht gaat via een gedeelte van de Jordaan naar de veerpont voor de oversteek van het IJ. Via het Florapark (langs Noordhollands kanaal) komen alle km lopers samen om verder langs de authentieke houten huizen richting Zaandam te wandelen. De stempel/verzorgingsposten onderweg zijn uitstekend!
In Zaandam hangt al een gezellige sfeer bij binnenkomst en hier zie ik dan ook eindelijk clubgenoot Piet die al een massagebeurt heeft gehad als ik met mijn vriendin binnen kom. Het was lekker wandelweer en op de terugweg in de auto begon het opnieuw te regenen, hoeveel geluk kan je hebben.

Met sportieve groet,

Reina

Reacties (1) Geen reacties meer mogelijk
1 maandag 20 september 2010 11:16
Bert Bos
Ik heb even in het verleden gegraven en ben tot de conclusie gekomen dat ik mijn snelste 10 mijl in 1997 heb gelopen in een tijd van 1.16.06.
Dus mijn tijd van gisteren was zo slecht nog niet, ondanks mijn verkoudenheid.

Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2020  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst