Walk for Life, Groningen, 10.8 km, 17 april 2010
WalkforLife2010-1 WalkforLife2010-2

Op een schitterende zaterdag deden de Nordic Walkers en enkele hardopers (10.8 km: o.a. Edward en NicoV - 52:33) mee aan de Walk for Life t.b.v. het goede doel.
De opbrengst van de Walk for Life Groningen wordt besteed aan Kankeronderzoek onder jong volwassenen in het UMCG. Dit om de diagnostiek en behandeling van jongeren met kanker te verbeteren.

HIER staan de foto's van Ria en Martin de Jonge (de 3 hardloopfoto's)

Verslagje van een Nordic Walkster

Link naar de website


Afgelopen zaterdag hebben we met 14 dames en 1 heer meegedaan met de Nordic Walking tocht van Walk for Life. Tevens liepen er nog 2 mee maar dan zonder `stokken`.
Een aantal hadden deze tocht al eerder gelopen maar ik nog niet. Het weer was prachtig, volop zon. Na het inschrijven hebben we eerst nog even met zn allen een kopje koffie gedronken en om 11.15 uur werden we weggeschoten door kamerlid Marjo van Dijken. Onderweg was er muziek en ook waterposten. Halverwege kon je nog kiezen of je voor de 12 km of voor de 10 km ging.
Een aantal liepen de 12 km de rest ging door voor de 10 km. Het was allemaal goed te doen. Iedereen was enthousiast, het is voor herhaling vatbaar. Wie weet volgend jaar weer.
 
Een Nordic Walkster


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2021  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst