Verslagje Appingedam, 29 juni 2013
Geschreven door Michel   
Veel publiek in Appingedam dat elk jaar trouw weer komt kijken...
Afgelopen maandag nog meegedaan aan Ten Boer. Stond nu de volgende 10 km op het program.
Ook hier waren velen lbers op afgekomen. Appingedam is toch iets speciaals hier was mijn eerste wedstrijdloop. En het mooie deelnemersveld. Lopers dat echt wereledtop is. En voor mensen voor wie het top prestatie is om de 5 km uittelopen.
Samen met Bart zijn we naar Appingedam afgereisd. Voor mij is het meer een mooi loopje en hoeft niet te snel tegaan. Veel publiek in Appingedam dat elk jaar trouw weer komt kijken. De straten mooi versierd en het aanmoedigen van het publiek.
De waterposten zijn ook goed ingedeeld. Veel lbers doen mee met de wedstrijdloop. Maar Bart en ik beginnen om 19.30. We staan wat tepraten en zien ineens dat het 19.30 is als een van de laatste vertrekken wij. En gaan een inhaal slag plegen. Samen met Thom Bart en Eppe gaat het lekker .
Na de 2e ronde valt ons groep je uit een. Eerst valt Thom af snel daarna volgt ik. Ik loopt de race lekker uit op hartslag.
Eppe en Bart lopen hem iets sneller. Na de finish krijgen wij een lekker flesje sportdrank.we praten nog wat na met de een groepje lb ers.
Thom zijn vrouw maakt nog een mooie team foto. Daarna snel omkleden om naar de duitse kermis tegaan waar ik en Bart nog een lekkere braadworst namen. We draaide ons om en toen waren we verkocht. Een lekkere broodje gyros. Zou dat wat zijn?
Heerlijk hebben we die ook nog opgegeten en een daarna een cola. Wat een heerlijke loop daar in appingedam .vooral na de loop.
Bij deze wil ik iedereen feliciteren met zijn of haar pr. Ik hoopt volgend jaar weer deel tenemen in Appingedam .
 
Michel

Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2020  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst