Rietplasloop, Emmen, 10km, 12 mei 2013
Tweede bij de bedrijvenloop!

Drentea runningteam Rietplasloop2013 klein
In Emmen deden Jan en Evelyn mee aan de bedrijvenloop bij de Rietplasloop. De bedrijvenloop gaat over 1okm. Ze werden tweede bij de bedrijven! Keurig!

Foto's van deze mooie happening! Volgend jaar meer LBers?

10km
netto
Jan Schipper, zie onder 41:00
Evelyn Schipper 50:41
We zijn gisteren naar de rietplasloop in Emmen geweest en hebben meegedaan met de bedrijvenloop. De afstand van de bedrijvenloop bedroeg 10 km, andere deelnemers konden ook kiezen uit 5 of 15 km. Het waren 1, 2 of 3 ronden van 5 km.
Onderweg in de auto naar Emmen hadden we een aantal flinke buien. Dat belooft wat, dachten we. Maar daarna kwam de zon erbij en is het de hele middag lekker zonnig weer geweest.

Het was een afwisselend parcours in een soort parkachtig gebied, de Rietlanden. Er waren ook aardig wat bochten te nemen. De eerste 500 meter was er geen doorkomen aan. Ik stond achterin bij m'n teamgenoten. Van links naar rechts, stoep op stoep af. Daarna kon je wel weer uit de voeten.
Ondanks dat de temperatuur niet zo hoog was, was het met de wind mee toch behoorlijk warm. Al met al lekker loopweer.
De sfeer was erg goed. Er stonden 2 bandjes op het parcours en er was veel publiek op de been. Er waren iets van 2100 deelnemers in het totaal. De 5 km afstand was populair met 913 deelnemers. Na de wedstrijd nog even wat gedronken en wat nakletsen in de daarvoor bestemde tent en
daarna weer huiswaarts.

Zeker de moeite waard om eens te proberen en vooral leuk dat er meerdere afstanden zijn.

Wij zijn als bedrijf, Drentea, als 2de gefinished. Ik weet alleen niet hoeveel bedrijven er meeliepen. Dat kan ik niet vinden.

Link naar de website


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2019  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst