Natuurloop, Siddeburen, 10EM en 10km, 20 april 2013
Drie PR's in Siddeburen!

Siddeburen2013
Foto: Toli Schanssema, met dank! HIER staan meer foto's met LBers.

Dit jaar zeker zeven LBers in Siddeburen. Maar er werd wel uitstekend gepresteerd in Siddeburen. Drie PR's en wat voor PR's. Klasse heren!
Krantenartikelen staan HIER
Verslagje van Piet en de nieuwe stand LB-clubklassement
10 EM = 16.1km netto
Piet Kempenaar - 6m34s, zie onder
1:10:28 PR!
Dick Huizing 1:10:37 PR!
Geert Reiffers 1:12:48
Henk van Til 1:35:13
Joop Werkman 1:35:14
Rieka Reiffers 1:35:20
10km (exact)
 
David Samson - 3m10s
46:23 PR!


Link naar de website
Twee jaar geleden was het in Siddeburen zo warm, dat de dames in bikini aan het Schildmeer lagen en ik na afloop ’s avonds geen hap door de keel kon krijgen.
Lees verslagje van Piet>>>

Afgelopen zaterdag was het helaas minder warm, maar des te beter loopweer. 
In het startvak een paar bekenden (o.a. Rieka, Geert, Henk en Dick) gezien, waarna Harma de Boer het startschot lost. De eerste kilometer nog even naast Dick Huizing gelopen, maar die gaat mij te snel, dus laat ik mij wat terugzakken om in een groepje de straffe wind te trotseren. In het bos hebben we minder last van de wind en terug bij het water langs hebben we de wind mee en kan ik tempo maken.
Ongeveer 8 km lang loop ik samen met iemand, zodat het hoge tempo (voor mij dan, op Harry en Edward staat geen maat SMILEYS_RAZZ) wat makkelijker vol te houden is. Bij het gasstation nog een stukje tegen de wind in en daar krijg ik Dick weer in het vizier. Hij lijkt langzamerhand dichterbij te komen.
Rustig aan, niet forceren, en bij het bos met nog maar 1 km te gaan, loop ik weer naast hem. YES! Nog een klein stukje en dan na de finish even over een hek hangen, een mooi blauw t-shirt halen en op een dribbeltje weer naar de auto.

Piet


Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2020  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst