Leekster Lente Loop, Leek, 21.6km , 24 maart 2012
Clubrecord en tweede plaats M55 voor Menno!

Sinds begin 2012 is Menno weer lid van de loopgroep. Hij traint voornamelijk op de loopband. Soms verschijnt hij in een wedstrijd en dan is het opletten voor de 55-plussers. Want snelheid heeft Menno nog wel!
De wedstrijd in Leek was dit jaar door werkzaamheden iets langer. Dus had de webmaster Menno aangeraden zelf te klokken op de 21.1 km. Dat deed Menno ook, want hij had zijn zinnen gezet op het (officieuze) clubrecord van Jacof Hofman uit 1998: 1.23.58. Het resultaat mag zijn: zijn (tussen)tijd is goed voor een verbetering van dat clubrecord, en onderweg liep hij ook nog eens een hele snelle 10km. Lees in het verslagje hoe Menno dat allemaal ervaren heeft en hoe hij zijn record na afloop gevierd heeft. Menno: gefeliciteerd!
En.... de webmaster vermoedt dat dit CR niet zo heel erg lang zal blijven staan....
Krantenartikelen;het persbericht op de wesbite van de Noorderkrant staat HIER
21.6 km Netto
Menno Fritsma, 2e M55 1:25:54
op de 21.1km: 1:23:35CR!
Henk van Til 1:58:04


Link naar de website

Daar stond een marathonklok en ik heb die passage geklokt.....

Lees verslagje van Menno>>>

.......Het is gelukt om een clubrecord te lopen (55+). Ik had als tussentijd 1.23.35 op 21.1 km. Daar stond een marathonklok en ik heb die passage geklokt. Ik heb wel stevig moeten lopen die laatste kilometer, zodat ik niet veel puf meer had om door te lopen tot 21.6 km. Ik had geloof ik een paar seconden binnen de 1.26 en als tussentijd op de 10 km 38.36 en dat is ook een clubrecord, maar dat telt natuurlijk niet.
Maar het geeft wel vertrouwen dat het een keer gaat lukken op een 10 km loop. Ik was 2e 50+. Ik haalde na een kilometer of 10 Henk Olijve in, maar na 18 km ging hij weer keihard over mij heen en liep nog een aardig stuk uit. Prima jongen, Henk Olijve. ik vond het leuk hem weer te zien en hem te spreken. Wij lopen al aardig wat jaartjes (30?) wedstrijden met en tegen elkaar (wij zijn even oud) en wij feliciteren elkaar altijd van harte als de ander gewonnen heeft.
Het was een mooie dag, goed weer en na de wedstrijd gingen Hyacinth Richardson en ik meteen door naar het whisky-festival in de A-kerk, waarvan ik nu net lekker doezelig van ben teruggekomen. Hyacinth had 1.56 als eindtijd en was heel tevreden (maar dat is hij altijd).

Groeten, Menno

Reacties (1) Geen reacties meer mogelijk
1 zondag 25 maart 2012 09:55
Peter
Hoi Menno, wat 'n klassetijd! Gefeliciteerd met je clubrecord! Ben benieuwd of Harry daar wakker van ligt..... volgens mij niet. Dus maak je borst maar nat, maar geniet eerst van deze prestatie!

gr Peter

Zie ook deze artikelen:
Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2020  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst