Buddies gezocht voor hardlopen en NW/wandelen!
Geschreven door de voorzitter   

Als Loopgroep Bedum dragen we (ook) een maatschappelijke verantwoordelijkheid...

We zijn op zoek naar jou!


buddy
De Loopgroep Bedum maakt al meer dan 30 jaar onderdeel uit van de Bedumer samenleving. Wat begon als een select groepje fanatieke hardloop enthousiastelingen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een brede groep hardlopers en nordic walkers. 

Prestatieverbetering, afvallen, ontspanning of gezelligheid iedereen heeft zijn eigen redenen om te bewegen. Daarbij realiseren wij ons vaak niet, welk voorrecht wij hebben om lekker met onze sport bezig te zijn. Er zijn immers inwoners in Bedum die graag willen sporten, maar daar door een beperking niet zelfstandig in kunnen voorzien.

Als Loopgroep Bedum dragen we een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een van deze verantwoordelijkheden is dat onze vereniging toegankelijk moet (en wil) zijn voor iedereen die plezier beleeft aan hardlopen of nordic walken. De Loopgroep Bedum wil daarom de toegankelijkheid voor sporters met een beperking vergroten. (verder lopen we ook wel voor goede doelen zoals: Jump, Unicef, Make a Wish..)
Door op individuele basis hardloop en nordic walker leden te vinden die bijv. een uurtje per week samen willen sporten willen we een start maken. Je wordt dan dus een soort hardloop of wandel buddy. Het uiteindelijk doel is dat er ook voor deze doelgroep mogelijkheden gaan ontstaan om samen met de reguliere groep te trainen en plezier te beleven aan onze mooie sport!

Wij zijn dus op zoek naar jou! Heb je op een dag in de week een uurtje tijd en zin om aan dit initiatief mee te werken dan kun je dit melden aan ondergetekende. Ik zal je dan in contact brengen met een begeleider die je kan toelichten waar je op moet letten, maar je vooral zal vertellen hoeveel plezier je iemand er mee kan doen!

Met sportieve groet,

Eppe Wolfis
mail to: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Nieuwere artikelen:
Oudere artikelen:

 
© 2000-2021  Loopgroep Bedum, webmaster Peter v.d. Hulst